Risicoanalyse en verzekeringsadvies

Met een gedegen risicoanalyse brengen wij uw bedrijf voor u in kaart. Waar u risico’s loopt, wat wel en niet verzekerd is. Vervolgens geven wij u een helder advies wat u wel of niet zou kunnen verzekeren en op welke manier. Wij hebben kennis van regelgeving en kennen de verzekeringswereld van buiten, maar vooral ook van binnen.

Onafhankelijk

Omdat wij echt onafhankelijk zijn zullen wij altijd kijken wat voor u de beste optie is. Hierbij kunnen wij veel voor u besparen. Het beheer en schadeafhandeling van uw verzekeringen kunnen wij voor u doen, maar kan natuurlijk desgewenst bij uw vaste tussenpersoon ondergebracht blijven.

Meer weten?

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kop koffie en meer informatie.

 

Neem contact met mij op

    Ik zou graag contact willen hebben. Mijn naam is

    Ik ben bereikbaar op


    Ik zou het graag willen hebben over


    Ja, ik ga er mee akkoord dat Lekker Zakelijk per e-mail contact met mij kan opnemen