Collectiviteitskorting voor het MKB

Uw risicoanalyse en verzekeringen zijn bij ons in goede handen en wij kijken altijd waar het voor u beter kan. Daarom bieden wij u als MKB-er nu ook de mogelijkheid om  een zorgverzekering af te sluiten met collectiviteitskorting. Deze collectiviteitskorting kunt u ook aanbieden aan uw personeel en opnemen als secundaire arbeidsvoorwaarde. Neem gerust contact met ons op om te praten over deze mooie mogelijkheid.

 

Neem contact met mij op

Ik zou graag contact willen hebben. Mijn naam is

Ik ben bereikbaar op


Ik zou het graag willen hebben over


Ja, ik ga er mee akkoord dat Lekker Zakelijk per e-mail contact met mij kan opnemen


 

Makkelijk en snel vergelijken

Dankzij onze zorgverzekerings-module heeft u de mogelijkheid om snel te kunnen vergelijken op basis van uw persoonlijke zorgbehoefte en/of huidige zorgverzekering. Ook kunt u via deze tool snel de gewenste verzekering afsluiten. U vindt deze module op onze website kortingopjeverzekering.nl.

Veel verzekeraars in onze vergelijker

De verzekeraars die via deze vergelijker worden aangeboden zijn: Aevitae ASR, Avéro Achmea, CZ, Nationale Nederlanden, Menzis, OHRA, Zorgdirect, VGZ en Zilveren Kruis. Door deze combinatie van verzekeraars kunt u kiezen uit zo’n 90% van alle zorgverzekeringsproducten die de Nederlandse markt biedt.

Overzicht van de kortingen 2019

Het overzicht van alle kortingen die wij aanbieden vindt u hieronder. Stad Holland biedt geen collectiviteitskorting aan maar heeft wel een scherp tarief, vandaar dat wij deze wel in onze vergelijker hebben opgenomen, maar niet hier onder vermeld hebben.